|
Autor | Wiadomość |
---|
Patch Cipriano Duch Diabła
| Temat: Zapisy Nie Lip 28, 2013 4:35 pm | |
| - Kod:
-
[size=9][b]Imię: [/b] [b]Proponowana ranga: [/b] [b]Co zrobisz dla sfory: [/b] [b]Dlaczego SO: [/b] [b]Bóstwo: [/b] [/size] Teraz takie małe wytłumaczenie... Pierwszego pola tłumaczyć nie muszę, myślę. W proponowanej randze wpisujecie szczeniaka lub SOsowską rangę początkową. W ostatnim zaś polu, to jest bóstwie, wpisujecie jednego z trzech bóstw SO, któremu Wasza postać będzie wierna. Szczegółowe informacje o każdym bóstwie znajdziecie [Only admins are allowed to see this link]. Jak sami widzicie, możecie być niewierzącymi... lub też zastanowić się nad decyzją - tak też możecie napisać. (wraz z przypływem niewierzących Alfa może oczekiwać od Was wiary w dowolne bóstwo, albo wybiera postać albo samo bóstwo.) Wszelkie pytania kierujcie najlepiej do jednej z Alf lub Bet, acz inni członkowie stada również powinni móc Wam wszystko szczegółowo wyjaśnić. |
|
| |
Nightcore Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Nie Lip 28, 2013 5:33 pm | |
| Imię: Nightcore. Proponowana ranga: Na poprzednim forum była Światłość... jednak teraz proszę o nadanie mi Ifryta. Co zrobisz dla sfory: To co robiłam do tej pory. Dlaczego SO: Bo rodzice tutaj są i... jakoś tak SO lubię najbardziej. Bóstwo: Niewierząca.
|
|
| |
Bezsenność Kanonada
| Temat: Re: Zapisy Nie Lip 28, 2013 5:35 pm | |
| Imię: Lida. Proponowana ranga: Cokolwiek w sumie. Co zrobisz dla sfory: Odwiedzam. :3 Dlaczego SO: Bo byłam tu zawsze. Bóstwo: Dahaka.
|
|
| |
Nelchael Ostrzał
| Temat: Re: Zapisy Wto Lip 30, 2013 5:35 pm | |
| Imię: Nelchael. Proponowana ranga: Początkowa. Co zrobisz dla sfory: ... Dlaczego SO: No bo Lidź, no bo był tu zawsze. Bóstwo: Athero.
|
|
| |
Ky Dziecię Ognia
| Temat: Re: Zapisy Pią Sie 02, 2013 9:15 am | |
| Imię: Carrie Proponowana ranga: Dziecię Ognia Co zrobisz dla sfory: To co zdołam zrobić Dlaczego SO: Ze względu na powiązanie fabularne z Zeparem Bóstwo: Na razie niewierząca, bo o bóstwach nic nie wie
|
|
| |
Hayate Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Nie Sie 04, 2013 9:12 pm | |
| Imię: Hayate Proponowana ranga: Ognisko. Jednak Ifryta proszę. Co zrobisz dla sfory: Absolutnie nie wiem. Dlaczego SO: Tak się utarło od początku, niech tak zostanie. Bóstwo: Brak. Z czasem pewnie sama postać wybierze.
|
|
| |
Urnal Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Czw Sie 08, 2013 9:43 am | |
| Imię: Urnal Proponowana ranga: Ifryt Co zrobisz dla sfory: Nie wiem Dlaczego SO: Bo tak. Bóstwo: Nie do końca wie.
|
|
| |
Ky Dziecię Ognia
| Temat: Re: Zapisy Pią Sie 09, 2013 11:35 am | |
| Imię: Ky. Proponowana ranga: Ifryt. Co zrobisz dla sfory: To co zdołam. Dlaczego SO: Byłam w niej na poprzednim SP. No i nie opuszczę jednej takiej mendy, bo mnie zaciuka patelnią. Bóstwo: Nie zna żadnych, wiec jest niewierzącym.
|
|
| |
Patch Cipriano Duch Diabła
| Temat: Re: Zapisy Pią Sie 09, 2013 11:39 am | |
| Tak się składa, że już się zapisywałeś Ky. Jako Carrie, Szczenię SO. |
|
| |
Ky Dziecię Ognia
| Temat: Re: Zapisy Pią Sie 09, 2013 11:40 am | |
| //Przerobiłam konto, więc składam zapis od nowa, tak jakby to było nowe konto. Tak zawsze robiłam.// |
|
| |
Ishyria Alfa Ognia
| Temat: Re: Zapisy Pią Sie 09, 2013 3:21 pm | |
| |
|
| |
Khair Udin Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Pon Sie 19, 2013 1:04 pm | |
| Imię: Khair Udin. Dawna Apologize/Esperanza. Proponowana ranga: Jakaś początkowa zapewne. Co zrobisz dla sfory: Umyję Alfom plecki. Może być? ; ) Dlaczego SO: Bo Apo miewa humory a SO jest w sumie 'neutralne' - pod względem takim, że jest tu miejsce i dla wesołków i dla tych mroczniejszych i brutalniejszych. Bóstwo: Allah, ale jak ktoś pragnie, może Apo nawrócić.
|
|
| |
Sonata Dziecię Ognia
| Temat: Re: Zapisy Pon Sie 19, 2013 5:30 pm | |
| Stuku-puku, dzyń, dzyń, dzyń XD
Imię: Sonata. Proponowana ranga: Szczenięca, gdy dorosnę zacznę się wspinać na wyższe szczeble w hierarchii. Co zrobisz dla sfory: Głównie to będę, rzucę pomysłem, zrobię śniadanko do łóżka. Dlaczego SO: Nie wiem, to po prostu moja ulubiona sfora neutralna i tyle XD Bóstwo: Jak urośnie to wybierze drogę.
|
|
| |
Lilinette Dziecię Ognia
| Temat: Re: Zapisy Sro Sie 21, 2013 6:10 pm | |
| Imię: Melodyjne, oraz dźwięczne - Lilinette. Proponowana ranga: Dziecię Ognia Co zrobisz dla sfory: Chyba najczęściej to zarzucę jakiś pomysł, pomogę w potrzebie. Stanę się aktywnym członkiem stada. Dlaczego SO: Sentyment, wymóg, rodzina. Oraz jest to jedna z najsympatyczniejszych sfór. Bóstwo: Życie wykażę którą drogą pójdę.
|
|
| |
Askaron Dziecię Ognia
| Temat: Re: Zapisy Sro Sie 21, 2013 7:52 pm | |
| Imię: Askaron Proponowana ranga: Dziecie Ognia Co zrobisz dla sfory: To, co wedlug mnie jest dla niej najlepsze. Dlaczego SO: Mame. I ogolnie fajne jest. Bóstwo: Blizej niesprecyzowane. Przynajmniej tymczasowo.
|
|
| |
Legion Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Pon Sie 26, 2013 6:31 pm | |
| Imię: Legion. Proponowana ranga: Ifryt. Co zrobisz dla sfory: Nie wiem. Dlaczego SO: Bo od zawsze w nim był, nie zamierza popełnić zdrady. Bóstwo: Athero na wieki.
|
|
| |
kasina Dziecię Ognia
| Temat: Re: Zapisy Wto Sie 27, 2013 7:25 pm | |
| Imię: kasina Proponowana ranga: DZIECIĘ OGNIA Co zrobisz dla sfory: będę dbać o jej dobro Dlaczego SO: ponieważ intuicja mnie poprowadziła że sfora ognia jest najlepsza Bóstwo: jak dorośnie to sama wybierze
|
|
| |
Sertiay Naris Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Sob Sie 31, 2013 12:05 pm | |
| Imię: Sertiay Naris. Proponowana ranga: Ifryt. Co zrobisz dla sfory: Jeśli zajdzie taka potrzeba - wszystko. Dlaczego SO: Po części kaprys, po części wpasowuje się tu charakterem. Bóstwo: Niewierząca.
|
|
| |
Juliette Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Pią Wrz 06, 2013 6:57 pm | |
| Imię: Juliette (czekam na zmianę nicka Proponowana ranga: Ifryt? Co zrobisz dla sfory: Będę ją reprezentować swoją uroczą osobą. Dlaczego SO: Bo Julie była w nim od samego początku początków. I mimo różnych skoków w bok, tam jej było najlepiej. :> Bóstwo: Dahaka.
|
|
| |
Claire Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Pon Wrz 23, 2013 6:19 am | |
| Imię: Claire Proponowana ranga: Początkowa. Co zrobisz dla sfory: No więc będę w niej i będę udzielać się na fabule, reprezentując ją, nie? Tak, myślę, że to dość racjonalne. Dlaczego SO: A dlaczego nie? Clar jest wybuchowa, żywiołowa i narwana. Pozatem, ma tu jakby nie patrzeć siostrę. Pozatem jest neutralna, czy coś. I raczej nigdzie nie pasuje: Las - dobrotliwa to ona nie jest. Śnieg, Woda - nie cierpi pluchy, pozatem wplątują się w futro. "Złe Sfory" - aż taka irytująca to ona nie jest.
|
|
| |
Feniks Ifryt
| Temat: Re: Zapisy Wto Wrz 24, 2013 6:27 pm | |
| Imię: Feniks Proponowana ranga: Początkowa Co zrobisz dla sfory: Dużo Dlaczego SO: A czemu nie? Bóstwo: Niewierzący
|
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zapisy | |
| |
|
| |
|