|
| Autor | Wiadomość |
---|
Vulture Drzewołaz
| Temat: Zapisy Nie Lip 28, 2013 9:50 am | |
| Serdecznie witamy w Sforze Lasu! Aby wstąpić w nasze progi, wypełnij poniższy formulrz: - Kod:
-
[size=9][b]Imię:[/b] --- [b]Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu):[/b] --- [b]Oczekiwana ranga:[/b] --- [b]Co zrobisz dla sfory?:[/b] --- [b]Dlaczego akurat Leśni?:[/b] ---[/size] |
| | | Paige Pnącze
| Temat: Re: Zapisy Nie Lip 28, 2013 11:35 am | |
| Imię: Paige Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Rosa Oczekiwana ranga: Na razie Rosa Co zrobisz dla sfory?: To, co będę mogła. Dlaczego akurat Leśni?: Paige może nadawałaby się do neutralnego stada, ale postanowiłam dać ją tutaj. Będzie tu pasowała. |
| | | Jessica Rosa
| Temat: Re: Zapisy Pon Lip 29, 2013 1:04 pm | |
| Imię: Jessica Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Rosa Oczekiwana ranga: Ranga nie jest najważniejsza, so... mogę zostać do końca świata na Rosie. Co zrobisz dla sfory?: Postaram ruszyć ją, bo leży i kwiczy, a darzę sympatią SL. Dlaczego akurat Leśni?: Dobra postać, no i chęć wniesienia czegoś do jak na razie dość martwego stada. |
| | | Ashanti Rosa
| Temat: Re: Zapisy Pon Lip 29, 2013 9:19 pm | |
| Imię: Ashanti Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Rosa Oczekiwana ranga: Szczerze? Nie mam zielonego pojęcia, czas pokaże do jakiej rangi uda mi się dojść. Co zrobisz dla sfory?: Wszystko co będzie trzeba. Dlaczego akurat Leśni?: A dlaczego nie? Wydaje mi się, że Ashanti tylko tutaj się nadaje. |
| | | Castiel Leśny Duch
| Temat: Re: Zapisy Czw Sie 01, 2013 4:18 pm | |
| Imię: Castiel Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Ze starego forum Leśny Duch. Oczekiwana ranga: --- Co zrobisz dla sfory?: Czas pokaże. Dlaczego akurat Leśni?: Cass nie nadaje się nigdzie indziej. |
| | | Luna Rosa
| Temat: Re: Zapisy Sob Sie 03, 2013 12:36 pm | |
| Imię: Luna Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Rosa Oczekiwana ranga: Jak najwyższa, jak zwykle. Co zrobisz dla sfory?: To co będzie trzeba. Dlaczego akurat Leśni?: Przepadam za tą sforą [miałam kiedyś tu postać] i pasuje do charakteru. |
| | | Austin Drzewołaz
| Temat: Re: Zapisy Sro Sie 07, 2013 9:57 am | |
| Imię: Kiedyś Mahzun, potem Sam. Jednak teraz Austin. [mogę prosić o zmianę, bo nie wiem czemu Austin nie chciało mi się zarejestrować. ] Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Ummm, chyba drzewolaz. Oczekiwana ranga: Niczego nie oczekuje. Co zrobisz dla sfory?: wszystko? Dlaczego akurat Leśni?: Bo on zawsze tu był. |
| | | Afrokhai Kwiat
| Temat: Re: Zapisy Sro Sie 07, 2013 9:38 pm | |
| Imię: Afrokhai Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Z tamtego frum Kwiat, niżeli by było można. Oczekiwana ranga: Nie mam specjalnych wymagań, aczkolwiek czas pokaże. Co zrobisz dla sfory?: Wszystko co wmojej mocy, jednak nic wykraczające poza moje możliwości. Dlaczego akurat Leśni?:w SF byłam na poprzednim forum. Ponadto suczka urodziła się w środowisku lesnym, czuje ciąg do natury, lubi przebywać w lesie. |
| | | Zefonit Drzewołaz
| Temat: Re: Zapisy Czw Sie 08, 2013 10:09 am | |
| Imię: Zefonit Proponowana ranga: Drzewołaz Oczekiwana ranga: Żadna Co zrobisz dla sfory?: Będę szczery, a nie jak inni piszą "wszystko". W państwie leśnym źle się dzieje więc po prostu będę mieszał, starał się rozruszać z różnym skutkiem aż mi się znudzi. Dlaczego akurat Leśni?: To poświęcenie, żeby trochę powpieprzać się w nieswoje sprawy. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zapisy Pią Sie 09, 2013 10:27 pm | |
| Imię: Zazwyczaj Ahmose. Proponowana ranga: Drzewołaz. Oczekiwana ranga: Zobaczy się, ale na razie nic nie oczekuję. Co zrobisz dla sfory?: Moje możliwości są, niestety, dość skromne. Powiedzmy, że postaram się być i trochę rozruszać stado, tak na początek. Dlaczego akurat Leśni?: Bo tak mi odpowiada... po prostu. Dodatkowo SL ledwo dycha, a ja mam nadzieję, że i postać mi będzie tu pasować. |
| | | Orchidea Alfa Lasu
| Temat: Re: Zapisy Nie Sie 11, 2013 8:50 am | |
|
- Imię: Zwie się Orchidea, jak jeden z najpiękniejszych kwiatów.
- Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Jak na razie to oczywiście Rosa
- Oczekiwana ranga: W przyszłości? Któż to wie? Ma przed sobą jeszcze długą drogę!
- Co zrobisz dla sfory?: W pewnym sensie mogę wnieść dużo bo swoją aktywność, humor i uśmiech!
- Dlaczego akurat Leśni?: Dlaczego? Dea jest uosobieniem wiosny i natury w wilczej skórze! Pogodna, radosna i żywiołowa, choć zdarza jej się bycie kapryśną. Tylko tu pasuje jej charakter i usposobienie, a także zamiłowanie do natury. Ma też pewność, że tu jej nie odrzucą i ma szanse na zostanie "kimś".
Ostatnio zmieniony przez Orchidea dnia Wto Sie 20, 2013 10:23 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Claryssa Córka Lasu
| Temat: Re: Zapisy Czw Sie 15, 2013 5:05 pm | |
| Imię: Claryssa Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Córka Lasu Oczekiwana ranga: Poczekamy, zobaczymy. Co zrobisz dla sfory?: Będę aktywnie uczestniczyć etc. Dlaczego akurat Leśni?: Clary powinna doskonale tu pasować. To wesoły szczeniak, żywiołowy. Poza tym znajoma z innego forum poleciła mi tę wata... tfu, tfu, sforę. |
| | | Thomas Drzewołaz
| Temat: Re: Zapisy Pon Sie 19, 2013 1:44 pm | |
| Imię: Thomas (jestem poszukiwany, dlatego zmieniłem nazwisko na Saylar, ale ciiii!) Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Nie rozumiem. Mam sobie sam proponować rangę? A w nawiasie mam wybierać? To to ranga proponowana, czy ranga narzucana ze względu na płeć? Em... Ja tam proponuję Alfę! Ale jak koniecznie chcecie to może być i Drzewołaz, ale po drzewach i tak łazić nie będę. Oczekiwana ranga: O. Jeszcze jest oczekiwana. No to Alfa! Co zrobisz dla sfory?: Nic. Dlaczego akurat Leśni?: Bo Wam ponoć ludzi, tfu... psów brakuje. |
| | | Chacko Dorosły pies
| Temat: Re: Zapisy Pon Sie 19, 2013 11:54 pm | |
| Imię: Chacko(czyt. Czako) Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): drzewołaz Oczekiwana ranga: --- Co zrobisz dla sfory?: będę w niej Dlaczego akurat Leśni?: bo nie wodni. |
| | | Susan Rosa
| Temat: Re: Zapisy Sob Sie 24, 2013 4:36 pm | |
| Imię: milagros123 Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Rosa Oczekiwana ranga: --- Co zrobisz dla sfory?: Wszystko, co tylko będę mogła Dlaczego akurat Leśni?: Bo tylko do tej sfory się najbardziej nadawałam |
| | | Reves Drzewołaz
| Temat: Re: Zapisy Sob Sie 24, 2013 8:52 pm | |
| Imię: Reves Proponowana ranga : Drzewołaz Oczekiwana ranga: --- Co zrobisz dla sfory?: Oddam nawet życie Dlaczego akurat Leśni?: Ponieważ w lesie jest schronienie, pożywienie, siła i energia. |
| | | Akamaru Syn Lasu
| Temat: Re: Zapisy Nie Sie 25, 2013 10:34 am | |
| Imię: Akamaru Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Syn Lasu Oczekiwana ranga: Alfa Lasu, gdyż jestem ambitnym dzieckiem. Co zrobisz dla sfory?: Przeprowadzę gruntowną reorganizację, której celem będzie wzniesienie naszego Leśnego domu na wyżyny świetności i do końca moich psich dni będę opiekował się każdym Leśnym, jak przystało na dobrego władcę. Ale to dopiero, kiedy dorosnę i stanę się najsilniejszym i najsławniejszym psem w Krainie! Jednak już dziś mogę obiecać, że każdego dnia będę trenować, aby Leśna społeczność mogła być ze mnie dumna. Z podniesioną piersią będę reprezentować nas wśród innych stad. Żadne z nich nie może się pochwalić tak hiperaktywnymi szczeniakami, które w przyszłości będą kimś! Dlaczego akurat Leśni?: Ufam trawie, po której stąpam. Powietrze, którym oddycham nigdzie indziej nie jest tak czyste, jak w lesie. To tutaj zawsze odnajdę pożywienie, dzięki któremu żyję. Drzewa są jak ja. Silne, twarde, wielkie, możesz poczuć się bezpieczny w ich cieniu. Nie zaatakują cię, gdy zaczniesz je ścinać, ale wiedz, że możesz zginąć wraz z nimi, kiedy runą. Przede wszystkim jednak chcę być jednym z Leśnych, ponieważ są symbolem dobra. Ich pokojowe nastawienie do każdego jest ich największą zaletą. |
| | | Cień Drzewołaz
| Temat: Re: Zapisy Sob Sie 31, 2013 6:53 pm | |
| Imię: Cień.
Proponowana ranga: Drzewołaz.
Oczekiwana ranga: Zobaczy się. Cień w sumie chyba będzie chciał się piąć ciągle w górę, a co! Co zrobisz dla sfory?: To co będzie trzeba. Na pewno wesprę kiedy trzeba, zarzucę jakimś pomysłem, etc. Ogólnie postaram się pomóc jak będę mógł, ot co. Dlaczego akurat Leśni?: Najbardziej pasują mi do postaci, do jej charakteru. Cień ceni sobie wolność oraz więzy rodzinne, przywiązany jest do natury i jest jej wdzięczny - w końcu żyje wśród niej i dzięki niej! A bardziej userskie pobudki? No cóż, chyba nowemu userowi łatwiej będzie rozpocząć swą forumową przygodę w dobrym stadzie. |
| | | Lacoste Rosa
| Temat: Re: Zapisy Wto Wrz 17, 2013 6:04 pm | |
| Imię: Chwilowo Lacosta, nie mogłam sie zareje4strowac pod rzeczywistym (Lacoste) Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Może być Rosa Oczekiwana ranga: Leśna Dama rzecz jasna Co zrobisz dla sfory?: To co wcześniej robiłam Dlaczego akurat Leśni?: Na poprzednim forum też byłam w SL |
| | | Akinimod Leśna Dama
| Temat: Re: Zapisy Nie Wrz 22, 2013 8:28 pm | |
| Imię: Akinimod Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Na starym - Leśna Dama Oczekiwana ranga: Zadowolę się każdą Co zrobisz dla sfory?: Co tylko dam radę. Dlaczego akurat Leśni?: Nah, Aki zawsze Leśna |
| | | Ramzes Drzewołaz
| Temat: Re: Zapisy Nie Lis 10, 2013 10:30 am | |
| Imię: Ramzes. Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Drzewołaz. Oczekiwana ranga: Drzewołaz. Co zrobisz dla sfory?: Coś zapewne, bezczynność mnie męczy. Dlaczego akurat Leśni?: ,,tam dom Twój, gdzie serce twoje.'' |
| | | Vammaiset Rosa
| Temat: Re: Zapisy Nie Lis 10, 2013 9:49 pm | |
| Imię: Vammaiset Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Rosa Oczekiwana ranga: nie wiem Co zrobisz dla sfory?: Co można to się zrobi Dlaczego akurat Leśni?: Bo... TAK |
| | | Ishta Rosa
| Temat: Re: Zapisy Pią Lis 15, 2013 10:13 pm | |
| Imię: Ishta Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Rosa Oczekiwana ranga: Mhmm, sama nie wiem Co zrobisz dla sfory?: Postaram się robić coś więcej niż tylko być. Dlaczego akurat Leśni?: Najbardziej pasuje do Ishty |
| | | Neroine Rosa
| Temat: Re: Zapisy Nie Gru 15, 2013 5:47 pm | |
| Imię: Neroine Proponowana ranga (dla suczek Rosa, dla psów Drzewołaz, a dla szczeniąt Syn/Córka Lasu): Rosa Oczekiwana ranga: jak najwyższa. Co zrobisz dla sfory?: wszystko, co będę w stanie zrobić. Dlaczego akurat Leśni?: Złą postacią grać nie umiem, a sama z charakteru jestem przyjacielską osobą, także wg. mnie ta Sfora będzie odpowiednia dla mojej postaci. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zapisy | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |