|
Autor | Wiadomość |
---|
Fenrir Greyback Dym
| Temat: Zapisy Nie Lip 28, 2013 9:25 am | |
| - Kod:
-
[size=9][b]Imię postaci:[/b] [b]Dlaczego wybrałeś SC?:[/b] [b]Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie):[/b] [b]Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]:[/b] [/size] Nowicjusze mogą skorzystać z pomocy naszego [Only admins are allowed to see this link]. Udział w tej zabawie jest nagradzany, jednak nieobowiązkowy.
|
|
| |
Wolverine Zjadacz Grzechów
| Temat: Re: Zapisy Pon Lip 29, 2013 9:35 am | |
| Imię postaci: Wolverine. Dlaczego wybrałeś SC?: Tutaj on był, odkąd odszedł z SD. Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nie. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Zjadacz Grzechów - Poprzednie forum. |
|
| |
Echo Duch
| Temat: Re: Zapisy Wto Lip 30, 2013 7:03 pm | |
| Imię postaci: Echo. Dlaczego wybrałeś SC?: Bo była tu wcześniej. Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nope. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Duch.
|
|
| |
Hazuki Popiół
| Temat: Re: Zapisy Wto Lip 30, 2013 11:30 pm | |
| Imię postaci: Hazuki. Dlaczego wybrałeś SC?: Co za pytanie... bo tak. Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nie. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Popiół.
|
|
| |
Sehun Popiół
| Temat: Re: Zapisy Sro Lip 31, 2013 11:50 am | |
| Imię postaci: Sehun. Dlaczego wybrałeś SC?: Tak wyszło. Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nie. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Popiół.
|
|
| |
Rowan Cierniste Ostrze
| Temat: Re: Zapisy Pią Sie 09, 2013 2:31 pm | |
| Imię postaci: Rowan. Dlaczego wybrałeś SC?: Ze względu na charakter i atmosferę ^^ Oraz sentyment. Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nope. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Ze starego SP - Cierniste Ostrze.
|
|
| |
Invaincu Dym
| Temat: Re: Zapisy Sro Sie 14, 2013 8:09 pm | |
| Imię postaci: Invaincu. Dlaczego wybrałeś SC?: Należę do tej sfory od paru lat. Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nie. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Dym.
|
|
| |
Bealltainn Dym
| Temat: Re: Zapisy Nie Sie 18, 2013 2:04 pm | |
| Imię postaci: Bealltainn Dlaczego wybrałeś SC?: Ponieważ. Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nie. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Dym.
|
|
| |
Avera Pająk
| Temat: Re: Zapisy Wto Sie 27, 2013 1:49 pm | |
| Imię postaci: Avera. Dlaczego wybrałeś SC?: Była tu od zawsze. Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nope. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Wcześniej miałam Wilczarza, ale może być Pająk.
|
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zapisy Wto Sie 27, 2013 5:06 pm | |
| Imię postaci: Shamaani Dlaczego wybrałeś SC?: Przez wzgląd na miłe wspomnienia. Chcę przekonać się jak wygląda od środka sfora, którą ostatnimi czasy miałam okazję oglądać oczami postronnego obserwatora. Mam nadzieję, że zostanę mile zaskoczona atmosferą (; Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): Nie, nie tym razem. Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Popiół poproszę.
|
|
| |
Lady Notte Pająk
| Temat: Re: Zapisy Czw Wrz 19, 2013 8:20 pm | |
| Imię postaci: Lady Notte Dlaczego wybrałeś SC?: Z poprzedniego forum przyszłam Czy masz zamiar korzystać z poradnika* (Tak/Nie): już przez niego przechodziłam co prawda nie do końca, mogę to kontynuować? Proponowana ranga [do wyboru: Dym, Pająk lub Popiół]: Pająk
|
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zapisy | |
| |
|
| |
|