|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ishyria Alfa Ognia
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:37 pm | |
| To jest ten sam argument może być i do wxv jak do forumpl... Cóż można spróbować, ale co jak nie wyjdzie? |
|
| |
Tenshi Alfa Śniegu
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:38 pm | |
| Matko nie chodzi przecież o wygląd. Jak są fajni ludzie, atmosfera i przede wszystkim ochota to się nawet na kartce papieru da pisać |
|
| |
Wolverine Zjadacz Grzechów
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:38 pm | |
| Ja myślę, że wyjdzie. Mam sporo osób na gg z SP, by zwołać ich na wxv. |
|
| |
Fenrir Greyback Dym
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:40 pm | |
| a co z długo wczytującym się tematami? dlatego się przenieśliśmy.. ludzie.
Róbmy coś tutaj, wiadomo że SP nie będzie takie jak dawniej, wiec zamiast marudzić działajcie do klina.. |
|
| |
Nightcore Ifryt
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:41 pm | |
| Grey, tu chodzi o to, że źle się gra. Inaczej niż na wxv... |
|
| |
Fenrir Greyback Dym
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:43 pm | |
| Wmawiajcie sobie dalej, że tutaj się inaczej gra, tak czy siak to nie bedzie sp jak na mojeforum. Chociaż starajmy się je zbudować na dobrej atmosferze i na stabilnym serwerze jak tutaj zamiast wybredzać, dobrze? Chociaż spróbujmy a potem zobaczymy czy przenosić.. |
|
| |
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:44 pm | |
| Jak ona to robi, że nie umiem kontry zrobić? dobra, Ewa ma rację, znaczy się Night. |
|
| |
Nightcore Ifryt
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:46 pm | |
| Ja sobie nic nie wmawiam... wiem, co czuję. Na wxv było tak luźno, tu się rejestruję kilka dni po przenosinach i jest tak, jakby każdy każdemu matkę zabił widelcem ._. W ogóle to forum jest jakieś dziwne. Zbyt dużo się pozmieniało, dlatego źle się gra. Przynajmniej mi i kilku innym osobą też. Miałam zamiar tutaj grac cały czas, ale nie wyszło. Dlatego właśnie tak uparcie chcę wrócić na wxv no... |
|
| |
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:47 pm | |
| Mam to samo co poprzedniczka. Naprawdę chcę grać, ale po prostu tutaj nie umiem, a chęci mam, lecz na wxv... Może to słabe argumenty, ale za to prawdziwe. Kilka innych osób ma tak jak My. |
|
| |
Ishyria Alfa Ognia
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 1:56 pm | |
| Fenek, skoro wszyscy chcą prawie tam (bo mf na pewno nie będzie takie jak wcześniej więc tam to bez sensu)... to może spróbujmy? Ja mogę to poprzenosić. |
|
| |
Fenrir Greyback Dym
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:00 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:02 pm | |
| Dobrze, Grey'u, konwersacja też trwa na tym drugim forum. |
|
| |
Patch Cipriano Duch Diabła
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:04 pm | |
| Boże, Fenrir, dlaczego Ty aż tak jesteś negatywnie nastawiony do powrotu na wxv? Myślę, że tu chodzi o coś więcej niż "mniej opcji", mam wrażenie że jest jakiś ukryty powód, przez który nie chcesz tam wrócić. Wszyscy nalegamy, abyś nam pomógł. Forum na forumpl i tak już padło, więc po co mamy zaczynać próby tu od nowa, skoro będzie to samo? Nie zaszkodzimy SP jeszcze bardziej, bo bardziej się nie da, ono umarło śmiercią naturalną. Chcemy mu po-móc. A Ty wciąż nie chcesz się zgodzić. Wiesz, że bez Ciebie nie ruszymy dalej, bo jesteś G.A. Co Ci szkodzi spróbować? A nuż będzie lepiej? Powiedz nam prawdę, dlaczego nie chcesz się tam przenieść, znaczy wrócić. Bo ja tego nie rozumiem. Chcesz czekać, a nie ma wprawdzie na co! Po prostu się ruszmy do robótki, bo to forum nie żyje już i tak, nie zmartwychwstanie na tym serwerze. Bo sam Wolverine powiedział, że większość woli grać na wxv. Przecież to widzisz. Nie miej klapek na oczach przez własne widzimisię. |
|
| |
Fenrir Greyback Dym
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:10 pm | |
| Bo ja mam dość zamulania wxv i wczytywania się kilka minut tematów..
ale jak zadecydujecie tak będzie, ja się dostosuje. |
|
| |
Patch Cipriano Duch Diabła
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:12 pm | |
| Weszłam teraz na stadopsow.wxv.pl i mówiąc szczerze - nic nie muli. |
|
| |
Shin Gaiden Lazurowy Kieł
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:12 pm | |
| Witajcie, na początku chciałabym przeprosić kilka osób w imieniu własnym. Szczególnie Fenrira. Jednak wina jest obustronna. Nasza, bo powinniśmy ustalić to z wami. Wasza, między innymi kilku użytkowników bo nie powinniście tak wchodzić i najeżdżać na nas. W ten sposób niczego nie osiągniemy ,,Zgoda buduje, niezgoda rujnuje'' to przysłowie jest największym odzwierciedleniem tego co chcę powiedzieć. Moja propozycja jest taka, by RAZEM przenieść sp na inny serwer i RAZEM je reaktywować. Wybrać nową administrację, która wywiązywałaby się dobrze ze swoich obowiązków. Jestem pewna, że dojdziemy do wspólnego języka i sp przeżyje kolejne 7 lat, a może i więcej. |
|
| |
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:13 pm | |
| Na wxv najlepiej, znaczy się, uruchomić to forum, bo ono już jest. Poza tym, Patch ma rację, też zaglądałam i nic, absolutnie nic tam już nie muli. |
|
| |
Ramzes Drzewołaz
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:31 pm | |
| Do niczego nie dojdziemy, jeśli będzie podział na dwa fora, tam gra połowa, tu połowa. To bezsensu. Trzeba zjednoczyć ludzi. |
|
| |
Sonata Dziecię Ognia
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:36 pm | |
| - Nightcore napisał:
- I chyba jak każdy już wie, forum się rozłamało na dwie części.. jedni grają tu, a drudzy tam. Tak być nie powinno. Jak już, to albo my idźmy na czo.pl albo ludzi z czo.pl zgarnijmy na wxv.pl SP powinno być jednością, a przez zamknięcie tego forum ta jedność gdzieś się zapodziała
Zaganiacie nas na wxv? Ha śmieszne. Wiele osób nie ma już ochoty wracać na wasze forum. To co kiedyś lubiłam, ba! Kochałam! Prysło. Czar prysł razem z przenosinami które to wiecznie następują. |
|
| |
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:37 pm | |
| Musimy rzucić uprzedzenia do innych spowiczów, pogodzić się, zjednoczyć. Większość ludzi grała na wxv, i nie chce się przenosić na nowe fora, więc wróćmy tam, wróćmy i odbudujmy SP. Na starym dobrym wxv. |
|
| |
Ramzes Drzewołaz
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:48 pm | |
| Zróbmy coś, no. ._. Mogę pomóc. |
|
| |
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:50 pm | |
| Jakbyśmy wróciliśmy na wxv, bym pomogła zwabiać starych userów. |
|
| |
Fenrir Greyback Dym
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:52 pm | |
| Wiecie, że Wasze forum na czo to plagiat? |
|
| |
Ramzes Drzewołaz
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:53 pm | |
| Tu nie chcą grać Ci, co grają na czo. Więc wxv to najlepszy wybór wedle mnie. |
|
| |
| Temat: Re: Powrót na wxv? Nie Lis 10, 2013 2:54 pm | |
| Ono powinno być zamknięte, tak jak to, a my powinniśmy być na wxv, byłoby wtedy dobrze, tak swojsko, a nie dziko. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Powrót na wxv? | |
| |
|
| |
|