Cerrilasar Alfa Wody
| Temat: Administracja nowego forum Sob Lis 16, 2013 3:49 pm | |
| Uprzejmie ogłaszam wszem i wobec wybory nowej administracji, o które niektórzy z nas zabiegali. Dajcie mi po łapach, jeśli robię to zbyt wcześnie, ale najwyższy czas na poważnie zacząć myśleć jaka to kadra poprowadzi nas w nową erę. ; )
"I Pan powiedział: Wpierw wyjąć musisz świętą Zawleczkę, potem masz zliczyć do trzech, nie mniej, nie więcej. Trzy ma być liczbą, do której liczyć masz i liczbą tą ma być trzy. Do czterech nie wolno ci liczyć, ani do dwóch. Masz tylko policzyć do trzech. Pięć jest wykluczone. Gdy liczba trzy jako trzecia w kolejności osiągnięta zostanie, wówczas rzucić masz Święty Granat Ręczny z Antiochii w kierunku wroga, co naigrawał się z ciebie w polu widzenia twego, a wówczas on kitę odwali. Amen."
Ergo wybieramy 3 przyszłych administratorów, moi drodzy. : )
Do nicków kandydatów proszę dodawać, w miarę możliwości, krótkie uzasadnienie swojej decyzji. Ten temat nie służy dyskusjom na ich temat, a jedynie głosowaniu.
Dziękuję za uwagę, Wasza Cerata <3
P.S. Lista wstępnych obowiązków przyszłych adminów: - założenie forum (etheria-land (?) na domenie aaf) i zaprowadzeniem tam pierwszych porządków - stworzenie grup - stworzenie działów technicznych - stworzenie działów fabularnych (podfora dla stad z 1 działem na sprawy sfór(klanów, czy cokolwiek tam będzie w końcu), tereny fabularne zostaną stworzone później - zajęcie się wstępną stroną graficzną forum - w tym jego tłem i roboczymi ogłoszeniami/logo - zajęciem się wstępnymi regulaminami, opisami sfór, reguł funkcjonowania poszczególnych rang mechanicznych, takich jak administrator, moderator, mistrz gry - reszta rzeczy, o których zapomniałam
|
|
Fenrir Greyback Dym
| Temat: Re: Administracja nowego forum Sob Lis 16, 2013 4:10 pm | |
| Wybory będą na nowym forum.. -.-
Zamykaam. |
|
Cerrilasar Alfa Wody
| Temat: Re: Administracja nowego forum Sob Lis 16, 2013 4:55 pm | |
| |
|
Fenrir Greyback Dym