Tenshi Alfa Śniegu
| Temat: Zamówienia Sro Sie 28, 2013 11:18 am | |
| Ja nic nie umiem i jestem kompletnym beztalenciem. Ale jak chcecie, i macie trochę cierpliwości to mogę spróbować coś zdziałać.
Szybki formularz
Co wykonać?: avatar/logo/zestaw/itd Wymiary: Rozmiary w pikselach najpierw szerokość później wysokość. np 250x300 Kolorystyka: Nie wiem, np kolorystyka sfory, barwa sierści psa. Napisy: Imię? Cytat, co tam chcecie i gdzie chcecie Co ma przedstawiać?: Rasa, a w logu to może być praktycznie wszystko Lubisz placki?: Chyba nie trzeba tłumaczyć.
- Kod:
-
[b]Co wykonać?:[/b] [b]Wymiary:[/b] [b]Kolorystyka:[/b] [b]Napisy:[/b] [b]Co ma przedstawiać?:[/b] [b]Lubisz placki?:[/b]
Ostatnio zmieniony przez Tenshi dnia Sro Sie 28, 2013 4:24 pm, w całości zmieniany 10 razy |
|
Aksa Alfa Mroku
| Temat: Re: Zamówienia Sro Sie 28, 2013 12:54 pm | |
| Co wykonać?: ava. Wymiary: 250x300 Napisy: Poducha [duży] Co ma przedstawiać?: collie. Lubisz placki?: Walczyłam z nimi pod Grunwaldem, jak mogę ich nie lubić?! |
|
Paige Pnącze
| Temat: Re: Zamówienia Sro Sie 28, 2013 2:39 pm | |
| |
|
Orchidea Alfa Lasu
| Temat: Re: Zamówienia Czw Sie 29, 2013 9:42 am | |
| Co wykonać?: Avatar Wymiary: Dowolne, szerkość żeby pod obrazek rangi była. Kolorystyka: SL. Żeby do obrazka najlepiej podopasowało. Napisy: Najlepij nic lub Orchidea. Co ma przedstawiać?: Border Colie. Najlepiej w kwiatkach, trawie czy coś takiego. Lubisz placki?: Lubię, ale zależy z czym. |
|
Nightmare Niewtajemniczony
| Temat: Re: Zamówienia Czw Sie 29, 2013 5:56 pm | |
| Co wykonać?: Avatar Wymiary: 250x300 Kolorystyka: Czarno-biała, bardziej czarna ^^ Napisy: Nightmare Co ma przedstawiać?: Owczarka Niemieckiego Lubisz placki?: Zależy jakie :> |
|
Shin Gaiden Lazurowy Kieł
| Temat: Re: Zamówienia Pią Wrz 13, 2013 4:06 pm | |
| Co wykonać?: Zestaw Wymiary: dowolne Kolorystyka: SW Napisy: av: Shin logo: Shin Gaiden Co ma przedstawiać?: szczeniaka rasy husky Lubisz placki?: A jak napiszę, że nie? |
|